Energochiropractica "operatia" durerilor de spate fara bisturiu

IMPORTANT: Dl. Brindusa este persoana fizica autorizata cu Autorizatie de functionare nr.1139 din 23.11.2006, CIF. 22981202. Acest lucru ii da dreptul sa comercializeze aceste produse.


Modul de viata Brindusa: programul si vitaminele (imaginea nu e inca disponibila)


A) PROGRAMUL DE ALIMENTATIE asociat cu vitaminele Brindusa e un program de intarire bazat pe o alimentatie cat mai naturala. Se personalizeaza in functie de varsta, afectiunea si de necesarul de energie zilnic al pacientului.

B) VITAMINELE BRINDUSA CONTIN un ‘cocktail’ 100% natural de plante medicinale si cereale, cu reteta proprie, care contin acizi oleici incarcati cu oligoelemente, vitamine, minerale si antioxidanti. Flacoanele se tin la rece sau in frigider si se agita inainte de utilizare. Depunerile de plante de pe fundul flacoanelor sunt absolute normale. Modificarea gustului dupa deschiderea flacoanelor este si ea normala datorita contactului cu oxigenul dar nu modifica calitatea produsului. SE ADRESEAZA DE LA NOU-NASCUTI LA PERSOANE IN VARSTA in prevenirea, ameliorarea si chiar vindecarea TUTUROR BOLILOR care nu mai raspund la tratamentele medicamentoase sau ca alternativa la acestea.

Campurile marcate cu [*] sunt obligatorii

Se administreaza in TOATE BOLILE pentru ca acestea vin de la oxidarea (imbolnavirea) celulei umane. Spre deosebire de vitaminele care se gasesc in comert si care sunt de sinteza, vitaminele Brindusa sunt 100% naturale, se asimileaza mult mai usor si au o absorbtie lenta si de durata. Rezultatele sunt vizibile dupa 1-2 saptamani de tratament. MOD DE FOLOSIRE: de trei ori pe zi, inainte, dupa sau direct in farfurie cate o lingurita sau o lingura din fiecare flacon pe o perioada de 1 luna. TERMEN DE VALABILITATE: 1 an.

Pret 250 ron (tva inclus)+10 ron prin Posta Romana, indiferent comuna sau oras

Pret 250 ron (tva inclus)+30 - 70 ron curier rapid, diferit pentru comuna sau oras


Pentru a comanda aceste produse Brindusa, va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa energochiropractor@yahoo.com sau sa completati FORMULARUL ALATURAT.

ATENTIE! In cazul in care nu sunteti satisfacuti de aceste produse, va rugam sa le returnati in ambalajul original in termen de 10 zile de la data primirii coletului.


Solutia nazala Brindusa (imaginea nu e inca disponibila)


CONTINE un “cocktail” 100% natural de plante medicinale cu proprietati decongestive ale mucoasei nazale, antiinflamatoare si antiseptice al cailor respiratorii. SE RECOMANDA DE LA NOU-NASCUTI LA PERSOANE IN VARSTA in prevenirea, ameliorarea si vindecarea unor afectiuni ca : sinuzite, rinite, rinopatii alergice, amigdalite, laringite, gripa, guturai, astm, bronsite, etc.
MOD DE FOLOSIRE : se foloseste dimineata si seara pana cand simptomele dispar sau pana la terminarea sticlutei. TERMEN DE VALABILITATE: 1 an.

Pret 35 ron (tva inclus)+10 ron prin Posta Romana, indiferent de comuna sau oras

Pret 35 ron (tva inclus)+30 - 70 ron curier rapid, diferit pentru oras sau comuna


Pentru a comanda acest produs Brindusa, va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa energochiropractor@yahoo.comsau sa completati FORMULARUL ALATURAT.

ATENTIE! In cazul in care nu sunteti satisfacuti de acest produs, va rugam sa le returnati in ambalajul original in termen de 10 zile de la data primirii coletului.


Miovision


Aparat american ultramodern, de ultima generatie - 3G, Miovision, noninvaziv care scaneaza coloana si aduce la cunostinta pacientului starea reala de uzura a coloanei vertebrale. Precizam ca aparatul nu este folosit deca la cerera pacientilor.


Sus