Energochiropractica "operatia" durerilor de spate fara bisturiu

Modul de viata Brindusa sau “caramida” de vindecare Brindusa este un program de alimentatie sanatoasa asociat cu vitaminele Brindusa.

Se bazeaza pe vectorul Brindusa potential de echilibru in filozofia vietii care e brevetul de inventie al profesorului Sandu BRINDUSA : “Acolo unde gandul nu patrunde, mintea nu ajunge” inseamna ca trebuie sa ma gandesc profund ca daca un aliment nu-mi place la gust si imi face bine, atunci mintea ma face sa inteleg ca trebuie sa-l consum. Vitaminele Brindusa sunt obtinute din plante cu o reteta proprie, care contin acizi oleici incarcati cu oligoelemente, vitamine, minerale si antioxidanti. Se adreseaza de la nou-nascuti la persoane in varsta. Flacoanele se tin la rece sau in frigider si se agita inainte de utilizare. Depunerile de plante de pe fundul flacoanelor sunt absolute normale. Modificarea gustului dupa deschiderea flacoanelor este si ea normala datorita contactului cu oxigenul dar nu modifica calitatea produsului. Termen de valabilitate: 1 an. Modul de viata Brindusa se distribuie impreuna cu vitaminele Brindusa.



Se recomanda un tratament de minim 1 luna. In cazul in care problema de sanatate e mai veche, cronica, tratamentul se poate prelungi. Se administreaza in prevenirea, ameliorarea si chiar vindecarea TUTUROR BOLILOR care nu mai raspund la tratamentele medicamentoase sau ca alternativa la acestea. Se administreaza in TOATE BOLILE pentru ca acestea vin de la oxidarea (imbolnavirea) celulei umane. Modul de viata Brindusa si vitaminele Brindusa dezoxideaza celula si fac ca fotocomponentii ei sa functioneze normal. Astfel, se explica faptul ca administrarea lor se poate face si in asociere cu tratamente medicamentoase ( antibiotice, citostatice), ajutand organismul sa se refaca mai repede pentru a putea continua acele tratamente puternice si care distrug si celulele maligne dar si pe cele benigne. Spre deosebire de vitaminele care se gasesc in comert si care sunt de sinteza, vitaminele Brindusa sunt 100% naturale, se asimileaza mult mai usor si au o absorbtie lenta si de durata. Rezultatele sunt vizibile dupa 1-2 saptamani de tratament.

Nu are contraindicatii. Se poate personaliza in functie de afectiune, de necesarul de energie zilnic al pacientului. Reactiile adverse precum moleseli, senzatie de greata sunt rare, dureaza maxim o saptamana si sunt simptomatice “precum un fumator nu mai fumeaza, un alcoolic nu mai bea sau un drogat nu se mai drogheaza, celulele corpului au o memorie si isi amintesc ce au consumat inainte. Toxinele de astazi care sunt hrana dvs. de ieri, le consumati ca hrana si senzatia de foame dispare”spune dl. Brindusa. Modul de viata Brindusa (programul si vitaminele) pot fi trimise prin posta cu ramburs.




Conform buletinului de analiza, vitaminele Brindusa contin:

1) vitamina B1 sau tiamina necesara pentru:



Metabolismul proteinelor, glucidelor Anorexie
Functionarea sistemului nervos central, periferic Sarcina si alaptare
Aparatul digestiv Colita
Glande endocrine Stres
Crestere Anemie
Absorbtia intestinala a grasimilor Greata
Depunerea glicogenului in ficat Oboseala si convalescenta
Eliminarea urinei Ateroscleroza
Transforma hidratii de carbon in lipide Miocardite, insuficienta cardiaca
Tonus muscular Arsuri
Aparare in infectii Nevrite si polinevrite
Dureri diferite Tromboze
Hemoragii cerebrale Boli infectioase ale sistemului nervos
Beri-beri Hepatite, ciroze
Guta Insuficiente hepatice
Dureri si furnicaturi reumatismale Dermatoze

Necesarul zilnic de vitamina B1


Trebuie avut in vedere faptul ca vitamina B1 este sinergica cu celelalte vitamine din complexul B si ca nu este stocata in corp, trebuind deci sa fie inlocuita zilnic. Carenta de vitamina B1 sau hipovitaminoza poate aparea, uneori, la sugari, copii si adolescenti, adulti in cazul alimentatiei hiper-glucidice, in special prin consum exagerat de zahar si de prajituri.


Sus

2) Vitamina B2 sau riboflavina cu rol important pentru:



Metabolismul proteinelor, grasimilor, dar cu precadere al glucidelor (scade glicemia) Crestere la sugari si copii
Cresterea si respiratia celulelor Reproducere
Vederea normala, acuitate vizuala la lumina slaba, intuneric Sinteza hemoglobinei
Tonus muscular Stomatite
Piele Dermatite seboreice
Mucoase Uscarea si caderea parului
Intestine Friabilitatea si indoirea unghiilor
Anemii Tremuraturi si ameteli
Apatie Acuitate auditiva
Imunitate scazuta la infectii Intoxicatii cu metale grele
Hiperemotivitate Anorexie
Enterite cornice Astm
Crampe musculare Migrene
Inflamatii bucale Alcoolism
Stres Diabet zaharat
Tratamente cu antibiotice Artrita
Diaree Ameteli
Cancer Tremuraturi


Necesarul zilnic de vitamina B2


Carenta de vitamina B2 este foarte rara, ea datorandu-se numai tulburarilor gastrointestinale si hepatopancreatice. Tot dusmani ai acestei vitamine mai sunt sulfamidele si estrogenii. Asemenea situatii sunt evidentiate prin paloarea buzelor, urmata de fisurare si macerare, limba uscata, rosie si dureroasa in timpul masticatiei Efectul terapeutic al vitaminei B2 sporeste prin asociere cu vitaminele B1, B3, B6 si C.


Sus

3) Vitamina B6 sau piridoxina, adermina este necesara pentru:



Formarea hemoglobinei Echilibru sodiu- potasiu
Metabolismul aminoacizilor, proteinelor, glucidelor si lipidelor (indeosebi al acizilor grasi esentiali) Sistem muscular osos
Imunitate Metabolismul colesterolului
Boli piele, acnee, eczema, dermatite seboreice Ateroscleroza
Crestere Reproducere
Sistem nervos (iritabilitate, labilitate psihica, slabiciune generala, greutate la mers etc.) Incaruntirea premature si caderea parului
Maduva osoasa Furnicaturi si amortirea extremelor
Producerea de globule rosii si anticorpi Dureri abdominale
Diaree Hemoroizi
Hipercolesterolemie Artrita
Depresii Distrofie musculara
Insomnii Ulcere
Eczema sugari Hipertensiune arteriala
Anemie Tulburari ale sarcinii
Tulburari hepatice Iradiere in caz de cobaltoterapie
Pellagra Glosite
Nevrite Stomatite
Formarea hemoglobinei Echilibru sodiu- potasiu


Necesarul zilnic de vitamina B6


Deficitul organismului in vitamina B6 apare in dietele cu proteine in exces, in tulburarile de absorbtie, in intoxicatiile cronice cu alcool, hipertensiune arteriala si infarct de miocard, cand se abuzeaza de antibiotice administrate pe cale bucala si in cazul supradozelor de vitamina E si colina. Prevenirea instalarii hipovitaminozei se face prin adoptarea unui regim alimentar echilibrat si administrarea se vitamine naturale.


Sus

4) Vitamina B12 (ciancobalamina) constituie cel mai puternic factor antianemic cunoscut pana in prezent.


Aceasta vitamina ajuta si la :

Functionarea normala a celulelor, in special a celor din maduva osoasa Boli precanceroase si canceroase
Functionarea normala a celulelor, in special a celor din maduva osoasa Nevralgii
Sistemul nervos Traiect gastrointestinal
Formarea globulelor rosii la nivelul oaselor Dureri reumatismale
Crestere  Oboseala fizica si intelectuala
Anemie    Alergii
Protejarea celulelor hepatice  Depresii
Impiedica depunerea de grasimi in ficat     Insomnii
Alcoolism Anorexie
Reflexe lente  Sarcina si alaptare
Dificultati de vorbire    Ateroscleroza


Necesarul zilnic de vitamina B12


Vitamina B12 e inactivata de lumina, ca si de excesul de vitamina C, de alcool si de somnifere. Eficacitatea ei sporeste prin asociere cu vitaminele B6, B9, C. Trebuie remarcat si aspectul ca regimurile vegetariene stricte pot provoca hipovitaminoze B12, motiv pentru care astfel de regimuri alimentare trebuie evitate, indeosebi la copii.


Sus

5) Vitamina D (calciferolul, vitamina antirahitica) contine ca provitamine, ergosterolul si 7-dihidrocolesterolul.


Ergosterol se gaseste indeosebi in ciuperci si in drojdii, din acestea obtinandu-se vitamina D2 farmaceutica (ergocalciferolul). 7-dihidrocolesterol se gaseste in sebum si, prin expunere la razele ultraviolete, se transforma in vitamina D3, naturala si animala, denumita colecalciferol. Vitamina D3, ca atare, se gaseste in unele alimente de origine animala. Productia cutanata de vitamina D3 depinde, printre altele, si de concentratia in ozon a aerului; ea scade o data cu inaintarea in varsta a omului, astfel incat, in jurul varstei de 70 de ani, aceasta este cu cea 50% mai redusa decat la 20 de ani.
Aceasta vitamina se recomanda si in caz de:



Rahitism la copii Acnee
In rheumatism Eczema
Tetanie Supuratii
Spasmofilie Stres
Graviditate, alaptare Oboseala
Fracture Dureri de spate
Hiper si hipo tiroida, noduli Paratiroida


Necesarul zilnic in vitamina D


Prevenirea hipovitaminozei D se realizeaza printr-un aport suficient de alimente bogate in aceasta vitamina, consumul sporit de uleiuri vegetale in detrimentul grasimilor animale, aport corespunzator de lactate, precum si prin expuneri la razele solare ultraviolete si efectuarea de cure heliomarine, indeosebi de catre copii. S-a stabilit ca, dupa ce pielea s-a bronzat, sintetizarea de vitamina D prin piele inceteaza.


Sus