Energochiropractica "operatia" durerilor de spate fara bisturiu

 

Cazuri de pacienti tratati

“Am sa va prezint in randurile care urmeaza cativa dintre zecile de pacienti care-mi trec pragul cabinetuluisi care s-au ameliorat si se indreapta cert spre vindecare. Au fost tratati de mai multi medici dar doar simptomele bolilor nu si cauzele care le-au declansat. Rezultatul: dupa ani de tratamente, nici o ameliorare. Eu am atacat direct cauzele bolilor lor. Imaginile de mai jos, in care sunt prezenti pacienti inainte si dupa tratamentul meu, vorbesc de la sine si vin in sprijinul celor relatate mai sus. Precum o sa vedeti, dupa prima procedura de energochiropractica, deja de observa diferenta de pozitie a coloanei vertebrale si la propriu si la figurat al pacientilor.”

1) inaintea procedurii de energochiropractica pacienta cu cifo-scolioza;
1’) dupa procedura pacienta cu cifo-scolioza nu mai poarta corset si nu mai are dureri.
2) Inaintea procedurii de energochiropractica pacient cu cifo-scolioza;
2’) dupa procedura pacient cu cifo- scolioza, devierea s-a diminuat, durerile au disparut.
Herniile de disc operate sau neoperate coplesesc de durere pacientii. Ii apleaca in diferite pozitii, le modifica mersul si le creeaza deformari vizibile ale mersului si pozitiei verticale.3) inaintea procedurii de energochiropractica pacient cu hernie de disc, propus pentru operatie;
3’) dupa procedura pacient fara hernie de disc.


4) inaintea procedurii de energochiropractica pacient cu hernie de disc neoperabila si inceput de coxartroza;
4’) dupa procedura pacient fara hernie de disc. Pentru coxartroza, pacientul a urmat 2 luni de zile si modul de viata cu vitaminele Brindusa pentru intarirea oaselor, hranirea cartilagiilor si disparitia durerilor.Toate diagnosticele in durerile de spate asociate cu cresterea in greutate, care implica de multe ori alte boli, fac ca pacientii sa ajunga in ultima faza si la depresii. Precum o sa vedeti, procedurile de energochiropractica (pana in 10) asociate cu Modul de Viata Brindusa si cu Alimentul Pretios Brindusa, fac ca starea pacientului sa se imbunatateasca vizibil, zi de zi. Bineinteles si din punct de vedere clinic pentru ca toxinele acumulate in sange si in volumul corpului devin tinta complexurilor de B-uri pentru a le procesa (ATENTIE - a le PROCESA!) si a le integra in integralitate in propria hrana a celulei vii, iar resturile reziduale sa fie eliminate in totalitate si nu depuse ca inainte. Deci, toxina de astazi, hrana de ieri, se transforma datorita complexurilor de B-uri obtinute din plante si cereale, din Alimentul Pretios Brindusa, in propria noastra hrana. Ceea ce face ca noua sa nu ne mai fie practic foame. Acest nou proces implica faptul ca pacientii nu slabesc (precum intr-o dieta) ci scad in greutate - ei se intaresc. Este cuvantul potrivit la fapta potrivita. Probele sunt analizele medicale de sange. In principiu, un pacient obez (peste 100 kg) in prima luna scade 8-12 kg, in doua luni 12-22 kg, in trei pana la sase luni 22 - 45 kg. Intr-un an, un an si jumatate 45-70 kg. Se observa ca cu timpul straturile cele mai vechi de toxine acumulate in organism se elimina din ce in ce mai greu pentru ca ele au intrat in echilibrul receptiv, fiziologic si morfologic al corpului nostru. Cu toate acestea este adevarat, intr-un timp mai indelungat totusi, Modul de Viata Brindusa si complexurile de B-uri din Alimentul Pretios Brindusa, reusesc sa desprinda prin procesarea si prin reciclarea lor, toxinele acumulate. In fond, propria hrana din trecut a pacientilor. Am constatat ca dupa 2 luni, 2 luni jumatate, colesterolul, trigliceridele serice si glicemia se echilibreaza vizibil in analize, iar dupa 3-4 luni de zile, sistemul muscular, nervos si osos deasemeni isi recapata tonusul!

5) inainte de procedura de energochiropractica, modul de viata si vitaminele Brindusa pacienta cu lombosciatica si spondiloza si obezitate morbida (133 kg) , cardiopatie ischemica, dislipidemie, hiperuricemie, hipotiroidie, tromboflebita.
5’) dupa o procedura pacienta nu mai are dureri iar toate celelalte afectiuni au disparut intr-un an si jumatate (75 kg) cu modul de viata si vitaminele Brindusa.


6) inainte de modul de viata si vitaminele Brindusa, pacienta cu tiroida polichistica;
6’) dupa tratament de 4 luni, chisturile au disparut cu modul de viata si vitaminele Brindusa.


7) inainte de modul de viata si vitaminele Brindusa, pacienta cu noduli la tiroida;
7’) dupa tratament de 2 luni cu modul de viata si vitaminele Brindusa, nodulii au disparut.


8) inaintea procedurii de energochiropractica, a modului de viata si a vitaminelor Brindusa pacient cu spondiloza cervicala si hernie de disc lombara L5-S1 propus ptr operatie, tomboflebita ulceroasa, cardiopatie ischemica, angina pectorala, colesterol, diabet tip II, obezitate.
8’) dupa procedura nu s-a mai operat la coloana iar cu modul de viata si vitaminele Brindusa, oasele au inceput sa se intareasca, boli cronice ca, tromboflebita ulceroasa este spre vindecare, pielea picioarelor are o culoare roz spre normal, cardiopatia ischemica si angina pectorala au disparut. Colesterolul si glicemia sunt in valori normale. Deci, nu mai are diabet de tip II. Greutatea e in scadere datorita accelerarii procesului de dezoxidare a celulelor, pacientul a eliminat 22 kg de toxine in 2 luni.


9) inaintea procedurii de energochiropractica pacient cu hernie de disc toracala T5-T6, hernie de disc lombara L5-S1, propus pentru operatie
9’) dupa procedura nu s-a mai operat la coloana iar cu modul de viata si vitaminele Brindusa, oasele au inceput sa se intareasca, boli cronice ca, tromboflebita ulceroasa este spre vindecare, pielea picioarelor are o culoare roz spre normal, cardiopatia ischemica si angina pectorala au disparut. Colesterolul si glicemia sunt in valori normale, deci, nu mai are diabet de tip II. Greutatea e in scadere datorita accelerarii procesului de dezoxidare a celulelor, pacientul a eliminat 25 kg de toxine in 2 luni


Sus