Este de fapt, BRINDUSA Simion-Sandel si este profesor terapeut, membru al Asociatiei Nationale de Terapii Complementare din Romania. (anatecor.ro)


In fiecare an in luna septembrie, participa cu lucrari la Conferinta internationala de terapii complementare si alternative de la Arad, Romania.

La 13.11.2006 i-a fost brevetat un vector potential Brindusa de stare de echilibru in filosofia vietii care spune “Acolo unde gandul nu patrunde, mintea nu ajunge” si care ii da dreptul sa ofere servicii de efectuare a tratamentelor medicale.Energochiropractica, “operatia” durerilor de spate fara bisturiu, modul de viata si vitaminele Brindusa, se bazeaza pe acest vector si este rezultatul cercetarilor sale de 31 de ani in domeniu si aplicat practic in viata sa personala si apoi oferit pacientilor sai.

Din 2008 este colaborator si asociat cu Academie des Arts Therapeutiques ARTS-THERA, din Geneva, Elvetia, unde a obtinut un certificat si un atestat in anatomie –fiziologie si patologie. Dl. BRINDUSA este in colaborare si cu medici de familie si specialisti care sunt de acord cu terapiile sale si care isi indruma proprii pacienti la cabinetul sau. Tot in Elvetia, la Interlabor, Belp, a facut si o analiza chimica a vitaminelor Brindusa.

A fost si este invitat in emisiuni de specialitate la diferite televiziuni si i-au fost publicate articole in mai multe ziare si reviste de profil dar si pe site-ul www.topmedici.ro


Sus