Cazuri de pacienti tratati “Am sa va prezint in randurile care urmeaza cativa dintre zecile de pacienti care-mi trec pragul cabinetuluisi care s-au ameliorat si se indreapta cert spre vindecare. Au fost tratati de mai multi medici dar doar simptomele bolilor nu si cauzele care le-au declansat. Rezultatul: dupa ani de tratamente, nici o ameliorare. Eu am atacat direct cauzele bolilor lor. Imaginile de mai jos, in care sunt prezenti pacienti inainte si dupa tratamentul meu, vorbesc de la sine si vin in sprijinul celor relatate mai sus.”

1) inaintea procedurii de energochiropractica pacienta cu cifo-scolioza;
1’) dupa procedura pacienta cu cifo-scolioza nu mai poarta corset si nu mai are dureri.


2) inaintea procedurii de energochiropractica pacient cu cifo-scolioza;
2’) dupa procedura pacient cu cifo- scolioza, devierea s-a diminuat, durerile au disparut.


3) inaintea procedurii de energochiropractica pacient cu hernie de disc, propus pentru operatie;
3’) dupa procedura pacient fara hernie de disc.


4) inaintea procedurii de energochiropractica pacient cu hernie de disc neoperabila si inceput de coxartroza;
4’) dupa procedura pacient fara hernie de disc. Pentru coxartroza, pacientul a urmat 2 luni de zile si modul de viata cu vitaminele Brindusa pentru intarirea oaselor, hranirea cartilagiilor si disparitia durerilor.


5) inainte de procedura de energochiropractica, modul de viata si vitaminele Brindusa pacienta cu lombosciatica si spondiloza si obezitate morbida (133 kg) , cardiopatie ischemica, dislipidemie, hiperuricemie, hipotiroidie, tromboflebita.
5’) dupa o procedura pacienta nu mai are dureri iar toate celelalte afectiuni au disparut intr-un an si jumatate (75 kg) cu modul de viata si vitaminele Brindusa.


6) inainte de modul de viata si vitaminele Brindusa, pacienta cu tiroida polichistica;
6’) dupa tratament de 4 luni, chisturile au disparut cu modul de viata si vitaminele Brindusa.


7) inainte de modul de viata si vitaminele Brindusa, pacienta cu noduli la tiroida;
7’) dupa tratament de 2 luni cu modul de viata si vitaminele Brindusa, nodulii au disparut.


8) inaintea procedurii de energochiropractica, a modului de viata si a vitaminelor Brindusa pacient cu spondiloza cervicala si hernie de disc lombara L5-S1 propus ptr operatie, tomboflebita ulceroasa, cardiopatie ischemica, angina pectorala, colesterol, diabet tip II, obezitate.
8’) dupa procedura nu s-a mai operat la coloana iar cu modul de viata si vitaminele Brindusa, oasele au inceput sa se intareasca, boli cronice ca, tromboflebita ulceroasa este spre vindecare, pielea picioarelor are o culoare roz spre normal, cardiopatia ischemica si angina pectorala au disparut. Colesterolul si glicemia sunt in valori normale. Deci, nu mai are diabet de tip II. Greutatea e in scadere datorita accelerarii procesului de dezoxidare a celulelor, pacientul a eliminat 22 kg de toxine in 2 luni.


9) inaintea procedurii de energochiropractica pacient cu hernie de disc toracala T5-T6, hernie de disc lombara L5-S1, propus pentru operatie
9’) dupa procedura nu s-a mai operat la coloana iar cu modul de viata si vitaminele Brindusa, oasele au inceput sa se intareasca, boli cronice ca, tromboflebita ulceroasa este spre vindecare, pielea picioarelor are o culoare roz spre normal, cardiopatia ischemica si angina pectorala au disparut. Colesterolul si glicemia sunt in valori normale, deci, nu mai are diabet de tip II. Greutatea e in scadere datorita accelerarii procesului de dezoxidare a celulelor, pacientul a eliminat 25 kg de toxine in 2 luni


Sus